Imagine

vineri, 13 noiembrie 2009

Taramul magic la Tarei

Era o vreme cand viata era mai boema, iar barbatii cu siguranta mai atenti, mai galanti, mai tandri. Era o lume a doamnelor cochete, cu rochii lungi, vaporoase, diafane. O lume in care timpul sedea rabdator la umbra surasurilor sagalnice, in care fosnetul matasurilor starnea imaginatia domnitelor in asteptarea primului bal, a primului dans.

Atunci cand vreau sa regasesc un pic din taramul magic la Tarei, unde Rhett Butler se intalneste cu Scarlet O'Hara –cea rasfatata si plina de pasiune, hoinaresc pe Tara Fashion. Da... un loc simplu, incarcat de luminozitare si culoare, cu lucruri vibrante, pline de stil si valoare. Zilele trecute o prietena venita in vizita sa se joace cu pitica de 1 an si 2 luni, m-a surprins uitandu-ma la produsele Tara Fashion...
- Auzi, de ce-ti pierzi timpul? Doar nu-ti comanzi haine de la ei? – m-a intrebat ea consternata?
- De ce, nu? – o intreb eu....
- De ce ti-ai cumpara haine de la ei cand nu le poti proba, nu le vezi, nu le poti simti, nu stii daca sunt de calitate, daca primesti coletul intreg si ...anu’ asta, daca-i marimea potrivita....?!- a insirat ea trepidand de neincredere si pesimism.
- Nu-i chiar asa cum spui... Sa le luam pe rand. De ce as cumpara de la Tara Fashion ?
Pentru ca au produse de calitate
Pentru ca e mai usor sa imi aleg si sa imi combin tinutele on-line.
Pentru ca aici imi creez o tinuta si apoi dau comanda
Pentru ca economisesc timp
Pentru ca pot sta cu fetita si sa fac si cumparaturi in acelasi timp
Pentru ca au o cabina de proba si nu e nevoie sa ma dezbrac de 10 ori pana gasesc ceva deosebit
Pentru ca pot roti articolul ales la 360 de grade incat pot sa-i vad croiala din toate unghiurile
Pentru ca au modele unicat, tinute complete- pentru situatiile in care esti in pana de imaginatie
Pentru ca au o pagina speciala cu produse noi
Pentru ca articolele sunt asezate in ordine alfabetica ceea ce ador – gasesc imediat ce am nevoie, sau le pot ordona dupa pret- atunci cand bugetul imi impune anumite limite
Pentru ca exista un forum al persoanelor care au ceva de spus
Pentru ca exista opinii favorabile despre articole
Pentru ca exista un modul de cautare avansata- cand sunt in criza de timp
Pentru ca au promotii si adesea reduceri
Pentru ca ofera cadouri, premii, surprize, vouchere
Pentru ca au happy hours- zile de sarbatoare cand ofera produse cadou magice
Pentru ca au un stilist personal care vine cu idei profesioniste despre ce te avantajeaza si ce ar trebui sa lipseasca din garderoba ta
Pentru ca la ei am gasit bluzele perfecte atunci cand eram insarcinata
Pentru ca au doua optiuni de livrare: posta sau curier rapid
Pentru ca pot returna pachetul daca ceva nu e in regula
Pentru ca livreaza articolele oriunde in tara si chiar international
Pentru ca pordusele sosesc in general, in Bucuresti, in 24 h
Pentru ca ador sa primesc pachete. De fiecare data retraiesc emotia sarbatorilor de iarna. Imi fulguie in minte imaginea cadourilor ce ne privesc agitate de sub bradul stralucitor.


Si cel mai important argument este calitatea impecabila a articolelor, senzualizatea si eleganta rochiilor destinate femeilor romantice, tinutele in alb si negru pentru femeile active care vor sa iasa in evidenta si sa fie mereu sexy. Ador bluzele din materiale fluide, vaporoase pentru zilele toride de vara, ghecile din piele si rochiile de catifea- un must-have al sezonului rece. Cromatica este pusa in lumina de piesele vestimentare cu taieturi agresive pentru barbati sau fine si foarte bine definite, pentru articolele vestimentrare feminine. Accesorizarea Tara Fashion ofera o nota de originalitate celei care o imbraca. Cu Tara Fashion femeile pot fi foarte moderne, indraznete, pot iesi din tipare, sa se evidentieze.
- A... cat de multe stii despre moda... E ceva ce-i lipseste site-ului asta?- m-a intrebat prietena evident cucerita de Tara Fashion.
- Mda... Ar fi perfect daca tinutele prezentate de ei ar fi intregite de propunerea unui machiaj adecvat, a unei coafuri si chiar o pagina dedicata modei ochelarilor. In felul asta ai iesi de pe taramul Tara Fashion gata sa cuceresti si sa fii cucerita.

Un comentariu: