Imagine

miercuri, 25 noiembrie 2009

Arma secreta - ATI Eyefinity

- Ecranul 2 stanga sus. Trage! Bun.
- Pazea! Jos! Jos! 1-jos, vine, vine, fugi! Respira... hei mai respira...
- Pauza publicitara...- imi spune Iubi meu, dupa 2 ore de Advance Wars: Days of Ruin.
De cand cu tehnologia ATI Eyefinity, de la AMD, serile noastre sunt pline de suspans si actiune. Nu mai avem timp sa ne plangem ca nu avem activitati in comun... Cu tehnologia ATI Eyefinity experimentam capabilitatile inovative ale configuratiei panonoramice multi-display. Am extins aria vizuala cu 3 monitoare si suntem absorbiti cu totul de joc. Prin utilizarea tehnologiei ATI Stream, am accelerat aplicatiile, realizând mai multe ca niciodata cu batranul nostru calculator modern.
  • Din cele 26 de misiuni, dupa doar 3 zile, sunem la a 21. Timpul atarna suspendat si isi tine respiratia la fiecare scoatere din lupta a unitatilor adverse. Strategia de atac o gandeste Iubi meu, de’ are experienta, insa controlul unitatilor terestre si navale il detin eu. Si e atat de palpitant cu ATI Eyefinity pentru ca avem mai mult control in timp real, putem distinge inamicii rapid, sa reactionam scurt si precis si sa supravietuim mai mult timp atacurilor. Acum putem folosi vederea periferica pentru a nu mai fi surprinsi de inamici. Putem ataca pe toate fronturile, avem o viziune panoramica si de ansamblu care ne ajuta la ocuparea pozitiilor strategice. Cu tehnologia ATI Eyefinity orientarea pe hartile puse la dispozitie ne transforma in adevarati cercetasi, coordonatori, strategi inteligenti care sa surprinda si sa domine adversarii.

Cu tehnologia ATI Eyefinity, Advance Wars: Days of Ruin este mai mult decat un simplu joc, devine o experienta remarcabila, o competitie cu sine, care te ajuta sa ajungi la performante explozive de atentie, gandire, rabdare, reactie, flexibilitate, imaginatie. Jucandu-ne, se creeaza intre noi o stare de exceptie, de sublim. Cu AMD, inlauntrul sferei jocului, legile si regulile vietii obisnuite nu sunt valabile. Noi suntem si procedam altfel. Viata obisnuita este suspendata temporar si noi ne transformam in actorii principali ai unui film de actiune. Totul devine posibil cu noua tehnolgoie AMD: seri incendiare, ambuscade naucitoare, suspans, urmariri si cautari spectaculoase. Jocul devine o arta, caci arta, inseamna sa vii fata in fata cu tine insuti (J. Pollock). Dupa cateva zile cu ATI Eyefinity si Advance Wars: Days of Ruin, senzatia apasatoare de rutina, de spleen dispare. Cu fiecare atac, nivelul energiei pozitive creste, optimismul si increderea capata valori surprinzatoare. Simti ca existi, ca esti un invingator. Cand detii arma secreta- ATI Eyefinity, deja gandesti ca un campion si ai un loc pe podium asigurat.






2 comentarii:

  1. "Cand detii arma secreta- ATI Eyefinity, deja gandesti ca un campion si ai un loc pe podium asigurat. "

    Pentru asta ti-as da eu un punctaj bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incerc sa sriu despre ATI dar imi fug ochii la pozele cu puiutul tau si fac un remember de acum cativa ani, cand si a mea avea 1 anisor.

    RăspundețiȘtergere