Imagine

joi, 5 noiembrie 2009

Bijuteria inteligenta

5, 4, 3, 2, 1 – Sunteti in direct!

- Buna ziua, dragi spectatori. Sunt Ana si ma aflu la cel mai important eveniment al anului. ASUS aniverseaza 40 de ani de existenta si cu aceasta ocazie, lanseaza mult asteptatul Smart Complete ASUS. Stam de vorba cu directorul companiei si incercam sa aflam secretele acestei bijuterii inteligente.
- Spuneti-ne cateva cuvinte despre acest produs revolutionar.
- Buna ziua! Smart Complete ASUS este rezultatul muncii unei echipe numeroase. E un produs complex in care sunt incorporate: un mininotebook subacvatic cu capacitati de redare tridimensionale, un mobil, un GPS, Scanner, o camera video si un aparat foto. Manusa tridigitala, ochelarii si mininotebook-ul au fost proiectate cu ajutorul unui designer genial in asa fel incat sa se plieze pe necesitatile tehnice dar si pe asteptarile estetice ale consumatorilor.
- Cum va venit ideea acestui spatiu inedit de lansare a produsului?
- Trebuie sa recunosc ca m-am gandit mult pana am ajuns la aceasta varianta. Este vorba insa de un must-have al sezonului, un produs modern, o bijuterie tehnica si fascinanta din punct de vedere estetic. Variantele elegante si delicate pentru doamne cat si cele in tonuri masculine sunt perfect puse in lumina in aceasta Parada a inteligentei. La final ASUS pune la dispozitia dvs 100 de astfel de sisteme ca le incercati si ca sa ne lasati impresiile dvs.
- Va multumim pentru acest interviu!
- Va reamintesc ca ASUS vine de la ultimele litere ale cuvintului Pegasus, calul inaripat din mitologia elena, cel care reprezinta inspiratia din arta si invatare. ASUS intruchipeaza putere, spirit creativ si puritate simbolizate prin aceasta creatura mitica regala si agila, care tinde spre noi orizonturi de calitate si inovatie cu fiecare produs pe care il introduce pe piata. Sunt Ana si am transmis pentru SuperBlogTV2029. Anca, preia legatura....

Aceasta transmisie speciala a fost conceputa pentru SuperBlog 2009.

Un comentariu:

  1. Si cand te gandesti ce tinere si frumoase eram in 2009, adica acum 20 de ani (vedeam sa tastez fara ochelari)!

    RăspundețiȘtergere