Imagine

marți, 17 noiembrie 2009

Cand frunzele vietii se usuca...

- Sunt gata, maestre Lippman. Un ultim sfat?
- Ai mare grija de Asus. Acolo-i munca mea de-o viata. Prezinta-i marelui profesor dr. Jagger rezultatele, breveteaza ACF-25 si DHC 9 apoi mergi direct la banca Kommunalkredit – Austria. Lasa acolo notebook-ul pana apar toate hartiile. Nu uita, conferinta de presa va fi de azi intr-o luna, pe 17 decembrie. Ai grija de fata ta in tot acest timp. Batranetea omenirii depinde de tine.

O stire de ultima ora: Dr. Richard D. Lippman, laureatul Premiului Nobel, s-a stins astazi 20 noiembrie in conditii misterioase. Produsul premiat ACF-22 , suspendat de 20 de ani, a aratat in testele de laborator controlate rigid ca poate creste durata vietii cu 19-26%. Surse neoficiale afirma ca profesorul a continuat testele si impreuna cu ucenicul sau au definitivat o noua formula care asigura tineretea fara batranete. Vom reveni cu amanunte.


- Deci, ce parere ai dl profesor dr Jagger?
- Hm. Stiam eu ca maestrul nu s-a oprit din cercetari. Lighioana batrana. Daca-i asa atunci intarzierea batranetii ar putea intinde intreg ciclul nostru de viata ca o banda de cauciuc. A luat in calcul si faptul ca fenotipul îmbătrânirii trebuie înţeles într-un determinism polifactorial şi cauzal, în care mecanismele de adaptare şi compensare joacă un rol important. A plecat de la premisa ca imbatranirea e perioadă distinctă a ciclului ontogenetic. Bine jucat. Si depre DHC mi-a trimis ceva?
- Da. Totul se afla aici, in acest notebook Asus U6V. O clipa ca are un sistem de siguranta SmartLogon se deschide după recunoastere faciala. Asa incercam sa protejam informatiile de ...
- Fara nume, fara nume.... Spune-mi, chiar i-au facut felu’ sau doar si-a inscenat disparitia ca sa fie linistit la batranete...ma scuzi- tinerete fara batranete..?!
- Nop, s-a dus maestrul... A simtit el ca-l pandesc si d-aia m-a ales pe mine sa vin aici si sa salvez informatiile. N-a apucat sa se bucure de apreciere si nici de produsele sale....
- Asa, asa, arata-mi despre DHC 9? Deci inhiba activitatea formelor Sir2p si SIRT1 ale enzimei sirtuina. Activitatea crescuta a enzimei sirtuina este asociata longevitatii si daca sirtuina este redusa sau eliminata complet, durata de viata scade cu pana la 30 de procente...interesanta abordare.

Completati formularele, alegeti numele produselor de brevetat, sigilati plicul si timp de 2 saptamani protejati informatiile. Nu raspundem de furtul intelectual... Va recomandam o banca ...

- Dea, ai o camera si pentru mine pentru doua saptamani. La tine sunt in siguranta. Daca patesc ceva, e un Asus in Kommunalkredit – Austria Bank. Insa va fi nevoie sa-l iei inainte de inmormantarea mea pentru ca se deschide după recunoastere faciala. Citeste cu atentie tot, nu vei intelege mare lucru insa ...Cheama-l pe dl profesor dr Jagger si mergeti impreuna la conferinta de presa pe 17 decembrie. Voi si Asus o sa oferiti lumii dreptul la tinerete vesnica....

Conferinta de presa, stire bomba ce va revolutiona lumea, va schimba complet viata si batranetea....
- Spuneti-ne, Dr. Jagger, care-i motivul pentru care ne-am adunat astazi?
- Suntem aici sa va aduc la cunostinta munca maestrului Dr. Richard D. Lippman. Este vorba despre doua produse care asigura tineretea... deja brevetatele ACF-25 si DHC9. Trebuie sa multumim celui care a avut grija de maestru si de munca lui, ucenicul devotat (cel care a scris acest articol) si lui Asus. Fara ei toata munca maestrului ar fi fost compromisa si pusa in slujba raului. Cu descoperirea profesorului, ucenicul si Asus putem vorbi despre salvarea lumii de ... batranete.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2009. Personajele si intamplarile sunt partial ireale, Asus si calitatile lui sunt insa reale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu