Imagine

luni, 7 decembrie 2009

Votati-l pe cel mai bun!

Dragi telespectatori, in plina campanie, asistam la marea confruntare intre candidatul sustinut de AMD - ATI Radeon HD 5970 si candidatul NVidia - GeForce GTX 295. Pentru inceput cei doi pretendenti la titlul de primul din stat, au la dispozitie 30 de secunde pentru a convinge ca merita titlul de Cel mai bun, Cel mai rapid. Ulterior vom avea un moment surpriza in care ficare candidat va oferi celuilalt un cadou, urmat de intrebarea moderatorului si intrebarea jurnalistilor.


DISCURSURI:


Domnule ATI Radeon HD 5970, aveti 30 de secunde:
Se incheie o campanie dificila, in care singurul lucru pe care am vrut sa vi-l transmit a fost acela ca meritati mai mult. Votand placa video propusa de AMD, voi sunteti adevaratii castigatori si veti avea un loc pe podium asigurat. Plăcile grafice ATI Radeon HD 5970 oferă aproape 5 TeraFLOPS în putere de procesare graţie procesorului grafic ce reuneşte peste 3,200 procesoare de stream. Rapiditatea este atuul meu, ma caracterizeaza pe deplin, asa ca dau cuvantul concurentului meu de la (I)Nvidia - GeForce GTX 295.


Domnule GeForce GTX 295 aveti 30 de secunde:

Am avut privilegiul sa fiu in această campanie cunoscandu-i pe alegatori. Am reusit sa demonstrez ca ii pot uni pe jucatori. Am speranta si increderea ca tehnologiile pe care le promovez Nvidia Cuda, Nvidia PhysX, Nvidia PureVideo HD va vor convinge sa ma votati.

MOMENTUL SURPRIZĂ. Fiecare candidat trebuie să ofere un cadou celuilalt.

Candidatul AMD... i-a oferit domnului sustinut de INVidia niste memorie. Se pare ca ai mare nevoie de ea. Cum ai doar 1792MB, DDR3, sunt surprins ca ai avut curajul sa participi la titlul de Cel mai bun, Cel mai rapid - a spus ATI Radeon HD 5970.

Domnule GeForce GTX 295 i-a adus domnului ATI Radeon HD 5970, un TV-out. Mi-e imi prinde bine, mi se pare util si necesar oricui. - a adaugat candidatul de la INVidia


INTREBAREA MODERATORULUI pentru fiecare candidat în parte:

- Domnule ATI Radeon HD 5970, in doar doua cuvinte, ce avantaje aveti fata de contracandidatul dvs.?
- Frecventa de 725 MHz si memoria de 2048.


- Domnule GeForce GTX 295, in doua cuvinte, care sunt atuurile dvs?
- Cablul HDMI inclus si TV-out

INTREBAREA JURNALISTILOR pentru fiecare candidat:

- Domnule ATI Radeon™ HD 5970, aveti vreo legatura cu overclocking ?

- Da. Concepută să ruleze cele mai performante jocuri PC, la rezoluţii şi setări de imagine ultra-high modelul ATI Radeon™ HD 5970 are un potenţial de overclocking extins, oferind acces la fiecare bit de putere pe care placa îl poate oferi, prin intermediul tehnologiei ATI Overdrive™. Capabilităţile record de overclocking sunt posibile mulţumită design-ului unic, ce integrează tehnologii avansate de racire ce asigura un potential fantastic pentru overclocking la utilizarea tehnologiei ATI Overdrive™. Cu ATI Radeon™ HD 5970, entuziaşti pot să extindă câmpul de vizualizare prin utilizarea a trei monitoare în acelaşi timp, dezlănţuind o rezoluţie maximă de neegalat, 7680x1600 pixeli, creând o experienţă de joc fără precedent, asigurând obţinerea de performanţe superioare în cele mai noi jocuri DirectX® 11, precum şi în jocurile ce folosesc versiunile percedente de DirectX® şi OpenGL. Oferind maximum de performanţă atunci când este nevoie, ATI Radeon™ HD 5970 conduce şi la capitolul eficienţă energetică, oprind automat alimentarea resurselor nefolosite ale GPU-ului atunci când nu sunt utilizate, rezultând astfel un consum în mod idle de doar 42 waţi.

- Domnule GeForce GTX 295, care este atitudinea dvs fata de pini?

- Este cunoscut faptul ca placa video GeForce GTX 285 este bazata pe un chip pe 55nm. Astfel, ca urmare a diminuarii consumului energetic, va fi posibila utilizarea a doar doi conectori de alimentare cu sase pini, urmand a fi mentinute interfata cu memoria grafica pe 512 biti, cantitatea de 1 GB de memorie GDDR3, precum si cele 240 de procesoare de flux (stream processors).

Multumim celor doi candidati AMD - ATI Radeon HD 5970 si NVidia - GeForce GTX 295 pentru acest dialog si speram ca v-ati decis care este Cel mai bun, Cel mai rapid. Votati-l pe cel mai bun!


Dupa o saptamana....
In urma numarari voturilor, alegatori au decis: AMD- ATI Radeon™ HD 5970 este Cel mai bun, Cel mai rapid.

Un comentariu: