Imagine

joi, 10 decembrie 2009

Homellywood Multiplex

De la Mos Nicolae incoace apartamentul meu a devenit Homellywood Multiplex. Mosu’ mi-a adus un ASUS O!Play HDP-R1 HD.


- E un dispozitiv pentru redarea de continut multimedia digital, este ideal pentru redarea materialelor digitale 1080p Full High Definition, punandu-si in valoare dotarile tehnice exclusiviste, precum functia Music Shuffle si interfata ultra-rapida eSATA. Micutul O!Play, de doar 181.0mm x 125.3mm x 47.7mm, suporta cele mai multe formate de fisiere, printre care MPEG1/2/4, H.264, VC-1 şi RM/RMVB, iar ca extensii citeste: .mp4, .mov, .xvid., .avi., .dvix., .asf, .wmv, .mkv, .rm, .rmvb, .flv, .ts, .m2ts, .dat, .mpg, .vob – mi-a spus pe nerasuflate Iubi meu...

Ce-i drept, n-am inteles mare lcuru asa ca m-am vazut nevoita sa-l intreb:
- Ce stie sa faca? Unde-l mai punem si pe el? Avem deja calculator, laptop, DVD, mini, Home cinema, ca sa nu mai vorbesc de vechiul video recorder pe post de bibelou...
- Pai inlocuieste cu succes DVD-ul, ocupa mai putin spatiu si vede toate tipurile de formate, de fisiere. O sa putem vedea relaxati, pe noul televizor full hd, tot ce vrem, filme, poze, videoclipuri. Nu o sa ne mai inghesuim sa le vedem la laptop, o sa putem sta comod in fotolii cu un pahar de bere si o punga de floricele alaturi. Conectez si sistemul Home cinema la ele si gata- ne putem numi Homellywood Multiplex.

Dupa ce m-am lamurit eu ce si cum, s-a intamplat neintamplata. Hop, ne trezim cu vecina- ca au o comedie tare, sa o vedem impreuna. Si uite asa, am vazut noi primul film cu O!Play. Atmosfera a fost atat de placuta, incat de atunci in fiecare seara ne rasfatam simturile cu Happy O!Play Hour. Am stabilit deja un program saptamanal, pentru posibilii vizitatori care-si doresc bilete la Homellywood Multiplex. Asadar:
Lunea- este seara filmelor psihologice, introspective, a dramelor.
Martea – este seara desenelor animate.
Miercurea- este seara filmelor SF sau Horror- deliciul barbatilor, in mod deosebit
Joi- este seara filmelor de dragoste, comediilor. Si asta pentru ca de obicei bunicii piticutei vin in vizita si se deconecteaza cu astfel de pelicule.
Vineri – este seara filmelor de actiune si suspans, adrenalina 100% iar
Sambata – este seara povestilor de Craciun.
Iar duminica ne relaxam ascultand muzica pentru ca O!Play HDP-R1 este primul media player HD care ofera functia “music shuffle” prin apasarea unui buton dedicat de pe telecomanda. Piticuta mea a invatat deja sa porneasca singura muzica si danseaza fericita alaturi de ursuletul preferat.

O!Play este invitatia careia nu-i poti rezista. Iar diferenta fata de un DVD este data, printre altele, de interfaţa eSATA care asigura o de viteza de transfer de până la 5 ori mai mare faţă de cele obţinute prin USB 2.0, eliminând practic orice întârziere în redarea conţinutului HD. Asus O!Play este remediul accesibil si perfect impotriva stresului, solutia ideala pentru o seara perfecta, magica. Pana si Mosu’ s-a oprit fascinat la noul Homellywood Multiplex.

Un comentariu:

  1. Duminica ma inscriu, dar vin de dimineata sa si dansam putin, iar seara facem un party in pijama. O!Play rezista o zi intreaga, nu stiu noi...

    RăspundețiȘtergere