Imagine

marți, 22 septembrie 2009

Concurs

Ei...cum bine stiti sunt deja fetita mare si ador sa stau la calculator cu mami, sa butonez... Asa ca mami si-a propus sa castige un laptop pentru mine, ca sa aiba timp sa citeasca articolele de pe http://www.concursuri.biz/ si de pe https://www.banipepost.com/- pagini nou descoperite, pline de informatii utile si concursuri fascinante. Si nu este un laptop oarecare, e numai bun pentru mine, are ecranul mare de 10.1 inch- ca sa ma relaxez si sa imi ofere o vizualizare confortabila, cica e maaaaaaaare si mic in acelasi timp, are spatiu pentru multe filme cu desene animate, muzica pentru bebei ca mine. Si ce parere aveti daca va spun ca e atat de usor (are doar 1.2 kg) ca-l pot scoate si la plimbare, sa ma mandresc cu el.
Asa ca mami s-a pus pe scris si o vad foarte preocupata de aceste concursuri: unele pentru carti, altele pentru televizoare, aparate foto si muuulte surprize. Pe de alta parte se pare ca exista posibilitatea ca, pasiunea ei pentru scris, sa rotunjeasca veniturile si sa imi cumpere carti, ursuleti si mingii. Asa ca va rog sa ne tineti pumnii si sa sa speram ca vom fi norocosi. Cica ar avea legatura si cu tragerile loto...da..da.. cele din 1 noiembrie...Mai e ceva timp pana atunci dar....merita asteptarea.

Un comentariu:

  1. Va tin pumnii, sper sa castigati acel laptop si sa mai treceti pe site-ul de concursuri online http://www.concursuri.biz unde zilnic sunt peste 20-30 de concursuri noi adaugate...

    RăspundețiȘtergere