Imagine

duminică, 22 noiembrie 2009

Taramul magic la Tarei - partea a II-a

- Ce mi-a placut sa descopar pe taramul magic al Tarei?
- Am fost fascinata din prima clipa. Cu Tara Fashion femeile pot fi foarte moderne, indraznete, pot iesi din tipare, sa se evidentieze. Este exact asa cum mi-ai povestit. Mi-a placut sa descopar curcubeul de culori si tinute create special pentru mine, ca au modele unicat, ca articolele sunt asezate in ordine alfabetica, ca ofera cadouri, premii, surprize, vouchere, ca au happy hours- zile de sarbatoare cand ofera produse cadou magice, ca au un stilist personal care vine cu idei profesioniste. Cabina de proba mi se pare o idee unica, deosebita. E adorabil sa poti roti articolul ales la 360 de grade incat pot sa-i vad croiala din toate unghiurile. Nu mai este nevoie sa te dezbraci de hainele groase ca sa poti proba noua tinuta. E minunat ca poti alege hainutele si sa te poti admira in ele... Insa cel mai tare mi-a placut sa descopar site-ul si sa ma descopar.
  • Cuprinsa de vartejul cotidian, de taskuri, responsabilitati, proiecte, am uitat esenta... ca sunt femeie. M-am pierdut printre griji, mi-am inecat feminitatea in sedinte aprinse... Cu Tara Fashion m-am redescoperit, am reusit sa redevin eu-femeia. Cu tinutele alese din taramul magic la Tarei sunt din nou frumoasa, sexy, atragatoare. Mi-era dor de mine si cu Tara Fashion mi-am regasit senzualitatea. Invaluita in materiale vaporoase si vibrante, incaltata cu botinele alese din taramul magic la Tarei, fiecare zi capata un sens special. Fiorul feminitatii, euforia visului, emotiile provocarilor zilnice, toate imi soptesc ca sunt speciala, sunt unica.... Mi-era dor de mine, de privirea discreta dar patimasa a iubitului, de mangaierea delicata a unor texturi diafane, de surasul din oglinda... Si totul a pornit de la taramul magic la Tarei...
Asa ca m-am decis sa inchid in cuvinte gandurile mele, sa le scriu pentru SuperBlog 2009, pentru ca a sosit clipa in care femeile sa descopere taramul magic la Tarei si sa se redescopere.

2 comentarii:

  1. Un articol bun. Cred ca e exact genul de articol ce il asteptau cei de la Tara Fashion! E bine ca ai stiut sa te adaptezi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar femei suntem...decat sa stau in magazin sa intorc haina pe toate partile, sub privirile iritate ale vanzatoarei, mai bine dau click si vad produsul pe toate fetele, chiar marit.

    RăspundețiȘtergere