Imagine

marți, 20 octombrie 2009

Toy - Toyota

TOY - in engleza inseamna jucarie... Nu stiu daca este o pura coincidenta sau fondatorul Toyota a ales in mod voit numele corporatiei sale. Eu cred ca nu e intamplatoare asocierea... Stiu ca o sa ziceti ca jucariile nu reprezinta ceva serios si nu prea se potrivesc liderului mondial al pietei auto insa haideti sa privim totul prin ochii mei... Care sunt caracteristicile esentiale ale unei jucarii - Toy(ota)?
  • Siguranta! Orice parinte isi doreste pentru copilul sau o Toy(ota) sigura, cu un design inovator, atragator, care sa incante sufletul puiului lor.
  • Calitatea. Am zarit un suras... Poate ca nu cumparam multe Toy(ota), insa ne dorim ca cele pe care le achizitionam sa fie de calitate, pentru ca o buna calitate simbolizeaza respect, precizie. Adesea cautam sa fie bine finisate, sa asigure o buna manevrabilitate, sa fi trecut cu succes testele de siguranta. Autoperfectionarea este principiul primordial al celor care creeaza Toy(ota).
  • Va mai amititi cum aratau jucariile anilor '80? Putine mai seamana cu cele de azi. Creatorii de Toy(ota) au gasit solutii inteligente care sa dezvolte imaginatia. Creativitatea si ideile avangardiste sunt atuurile unei Toy(ota) indragite de toata lumea. Incantarea copiilor in fata unei Toy(ota) este explicabila, fireasca, insa nu ne mai surprinde sa vedem adulti fascinati de performanta si confortul unei astfel de Toy(ota).
  • Jucariile moderne incorporeaza un motor fiabil, bine incorporat in designul acestora. Si mai mult de atat, orice Toy(ota), din respect pentru generatiile viitoare, au grija de mediul inconjurator, materialele folosite sunt non-toxice...

Deci ce spuneti? Toy- jucarie- Toy(ota) - lider mondial al pietei... De ce e lider mondial? Pai copii si impicit jucarii - Toy(ota) - exista in orice colt al lumii... Iar calitatile, viziunea, prioritatile, premiile, preocuparile fata de mediu, responsabilitatea sociala ii garanteaza locul intai pe podium.

Si toate gandurile astea indraznete mi-au venit pornind de la concursul SuperBlog 2009, concurs pentru care am si scris aceste randuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu